Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (3.15 secunde)
Operatorul portuar Socep Constanta (SOCP) va pierde colaborarea cu CMA CGM, al treilea transportator de containere din lume ca marime, ceea ce ii va reduce afacerile cu 40%, deoarece compania respectiva ii asigura intreaga activitate a terminalului de containere.
La ora actuala se afla in plina desfasurare procesul de fuziune intre vechea companie romaneasca Romtrans, specializata in expeditie si logistica, inclusiv in activitatea portuara si marea corporatie germana DB Shenker (profilata pe acelasi domeniu de activitate ca si societatea romaneasca pe care a cumparat-o, dar care actioneaza in peste 80 de tari ale lumii), a declarat pentru "Replica" Mircea Busuioc, responsabil Calitate in cadrul reprezentantei din Romania a DB Shenker.
Numarul angajatilor din industria textila a scazut, in primele trei luni ale anului, cu 19%, ajungand la 271. 100, fata de perioada similara a anului anterior, cand in domeniu activau 334. 700 de angajati, motivul principal fiind lipsa comenzilor din domeniu, au declarat marti reprezentantii FEPAIUS.
Conform unui raport dat publicitatii, ieri, de catre Institutul National de Statistica (INS) cifra de afaceri in comertul cu amanuntul s-a diminuat in cursul lunii mai 2009 cu 12,3% fata aceeasi luna din 2008, mai ales ca urmare a scaderii semnificative a vanzarilor de carburanti si de marfuri nealimentare.
Intre 14 si 17 aprilie 2011, dezvoltatorul imobiliar ADAMA cauta cumparatorul cu numarul 1000 in cadrul TIMON, Targul Imobiliar National, desfasurat in Piata Constitutiei, pentru a-l premia cu mobila pentru intreaga casa.
Mii de craioveni care si-au depus CV-uri la Ford au fost sunati si anuntati ca vor fi chemati la interviu abia din ianuarie 2012. Momentan, Ford angajeaza pana la 20 de vopsitori.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... casa, apartament, vila, etc., indiferent de numarul camerelor. De cativa ani, Clujul este inima Romaniei, intrucat aici se construiesc cele mai multe locuinte (apartamente, case,vile).
In faza initiala vor fi casate 30.000 de masini mai vechi de zece ani. Seful AFM spune ca numarul se va stabiliza la 50.000 de automobile, adica mai putin de jumatate fata de 2011, cand au fost casate 110.000 de autoturisme.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
SONDAJ/Doar un SFERT dintre romani cred in INDEPENDENTA media Doar unul din 4 romani crede ca mass media sunt independente, in timp ce majoritatea covarsitoare se declara nemultumita de felul cum politicienii ii informeaza pe oameni in legatura cu deciziile lor, potrivit unui sondaj Konrad Adenauer Stiftung - Media Links, realizat in decembrie 2014.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Numarul paginilor web a crescut in ultimul an la nivelul tarii, principalul fiind ejobs. ro, cu o medie de 150. 000 de vizitatori in fiecare zi, cifra record care il claseaza printre primele trei site-uri web romanesti cele mai vizitate.
Numarul paginilor web a crescut in ultimul an la nivelul tarii, principalul fiind ejobs. ro, cu o medie de 150. 000 de vizitatori in fiecare zi, cifra record care il claseaza printre primele trei site-uri web romanesti cele mai vizitate.
Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru distributie, productie si servicii din Romania, lanseaza Senior VisualBI pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor. SeniorVisualBI face parte din noua generatie de BI, cu focus pe identificarea de oportunitati, probleme, patternuri.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar In ultimii 20 de ani, societatile moderne si economiile acestora au suferit o transformare fara precedent gratie revolutiei informationale.
Senatorul de Cluj Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul: Pensionarii si contribuabilii sistemului de asigurari sociale din Romania.
La sfarsitul lunii mai a.c. s-a dat publicitatii un Raport al UNICEF privind abandonul scolar intr-un numar de 25 de state, intre care si Romania.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Romanii se trateaza de depresii la vrajitoare (Autor : Magda Marincovici) Multe avize pentru permisul auto si de port arma sunt date de psihologi neautorizati Starea psihologica a romanilor impune de urgenta un program national privind asistenta psihologica, avertizeaza Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).
google-analytics.com